PRESENTACIÓ

Benvinguts i benvingudes al bloc de la Llar d'Infants el Niu. Aquí trobareu informació de les activitats que anem desenvolupant, així com informació de caire general.

A l'escola seguim uns criteris pedagògics basats en la intencionalitat educativa, en l’educació dels valors, en el treball de les festes i tradicions, en l’atenció a la individualitat, i en el contacte i intercanvi d’informació diària amb les famílies. Entenem l’entorn proper a l’infant com un agent educatiu més del nostre sistema i valorem positivament tota les experiències que aquest ens ofereix.
Creiem en uns infants capaços d’aprendre significativament, que s’expressen amb molts llenguatges, que construeixen coneixements : jugant, observant, experimentant,....

La Llar d'Infants el Niu és un centre educatiu situat a la població de la Granja d 'Escarp, va obrir les seves portes al setembre de 2011 amb 5 nens/es, i a finals de juliol vam acabar el curs amb 18 nens/es. Atén a nens/es de 4 mesos a 2 anys, i aquest any tenim 10 nens/es matriculats, els quals 6 són de P2, 3 de P1 i 1 de P0.
No hay comentarios:

Publicar un comentario