sábado, 2 de noviembre de 2013

LA TARDOR

 Durant el mes d'octubre hem realitzat varies activitats sobre la TARDOR i la CASTANYADA. És la primera unitat didàctica desprès del període d'adaptació. Algunes de les activitats que vam realitzar són:

  •  Els fruits de la tardor: Durant la primera setmana els nens/es van portar fruits i fruites de la tardor. Les vam olorar, tocar i tastar; i desprès vam realitzar el racó de la tardor.


El racó de la TARDOR


  • Les fulles de la tardor: La primera excursió que vam realitzar va ser buscar fulles seques al carrer. Les vam utilitzar per decorar la classe, per fer estampacions i finalment vam jugar amb elles.  • Els cargols i els bolets: Els cargols i els bolets són típics a la tardor, així que vam tenir durant tot el mes cargols a l'escola, i vam dissenyar un bolet molt gran per decorar el racó.

Cargol treu banya, puja a la muntanya...
  • Manipulem amb moniatos: Els nens i nenes van poder jugar, tastar i manipular moniatos bullits. La seva textura i el seu gust va agradar a molts infants.
 
Vam jugar i manipular amb moniatos


La petita de l'escola va ser la que més va gaudir

  • Elaboració de panellets: Per la tardor és típic fer panellets, i amb els nens/es vam elaborar panellets de diferents tipus. Per l'elaboració dels panellets vam disposar de l'ajuda de la Lourdes, la Mónica i la Cristina, moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Elaboració de panellets

El colacao el nostre ingredient estrella.


  •  La festa de la Castanyada: El dia 31 a la tarda vam celebrar la castanyada, els nens i nenes es van disfressar de castanyers i castanyeres, vam fer el ball i vam berenar xocolata amb coca. 

Els nens i nenes disfressats de castanyers i castanyeres
El ball de la castanyada


No hay comentarios:

Publicar un comentario